Kennel Nahiniz

En liten uppfödning av Whippet i Värmland

Valparna 14 v, Chaplin söker hem!

Kategori: Allmänt

Så har det gått några veckor igen. Nytt som hänt är att Poppe (Nahiniz Elaolite Effect) har flyttat till Göteborg och här glömde jag och Marie att ta kort på han med sin nya familj! 
 
Nu finns det en pojk kvar som söker eget hem, Nahiniz Egyptian Jasper Effect "Chaplin", han är en supergullig, framåt, busig, glad, påhittig, snygg, trevlig och ljuvlig kille! Vi har pratat om att ha kvar honom själva då vi tycker han ser så fin ut, men då vi har hans syster Millie (Nahiniz Evening Stone Effect) så beslutade vi oss för att han ska få ett eget hem! 
 
Dutten (Nahiniz Epidote Effect) kommer flytta till Molkom i slutet av månaden, vilket betyder att vi har nästan alla valpar samlade i Värmland. Aston-Billy (Nahiniz Emery Effect) kommer flytta till Stockholm och Poppe flyttade till Göteborg, plus att vi fått de bäst tänkbara hemmen till våra småknyttar! När vi får uppdateringar ifrån familjerna om hur fint de sköter sig och att de alla är framåt och glada gör oss stolta! Precis som med Maggies DD-kull, där är det också bara positiva rapporter =) 
 
Här kommer en bildkavalkad av de goa pojkarna! Chaplin är den hanen med minst vitt på baken!
 
Om Ni är intresserade av en liten grabb på 14 veckor kontakta mig på:
renee.nahiniz@gmail.com
el. tel: 070- 793 09 15 
 
Nahiniz Emery Effect "Aston-Billy" 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nahiniz Egyptian Jasper Effect "Chaplin" söker eget hem!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nahiniz Epidote Effect "Dutten" 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och här kommer lite blandade bilder på pojkarna!! Nästa gång ska jag försöka få med lite bilder på de syskon som vi fått bilder av =) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var allt för idag! 
/Reneé