Kennel Nahiniz

En liten uppfödning av Whippet i Värmland

Mandor Vänersborg INT, Polka debut & Studentexamen !!

Kategori: Allmänt

Det har hänt massor sen jag skrev senast, har bara inte haft tid att sitta ned för att få ner allt, men nu minsann ska jag försöka få till det =)).

Det började ju som jag skrev i tidigare inlägg att Maggie Mae (Gazolin Revolution) klarade sitt anlagsprov i viltspår, sen har det rullat på minsann.

Först ut var Mandor (SE U(u)CH, SE VCH Uved´s Mandor Zitrus) som ställdes på Vänersborgs INT utställning 5 juni 2011

Domare: Inge E:son Thoor
Exc, CK, BH 2 & Res Cacib

Kritiken: Välskuret huvud, korrekt uttryck. Utmärkt hals. Bra överlinje. Välkroppad m. bra bröstkorg.  Utmärkt benstomme & vinklar. Bra tassar, korrekt pälskvalité. Har för dagen lite övervikt men förvånansvärt bra rörelser trots övervikten. Välvisad

Jag är så glad och nöjd över det ! MEN, nu är det slut med Fodax för Mandors del, han blir tjock av det hur mycket han än får röra på sig !

SE U(u)CH, SE VCH Uved´s Mandor Zitrus:Dagen efter Filipstads brukshundklubbs inofficiella utställning med Polka (Skarnbro´s Obladi Oblada)

Domare: Gisela Balz

Resultat: HP, BIR, BIG 1 & BIS 2 (båda domarna dömde BIS-finalen)

Kritik: 4,5 mån tik av utmärkt typ & storlek. mycket vackert feminint huvud, bra hals, bra längd på kroppen som är synnerligen välutvecklad för åldern. Bra förbröst & goda vinklar runtom. Mycket välgående från alla håll, bra drive. Välvisad.

Det var en knall för mig att hon vart BIS 2 i den konkurrensen som var där och jag är glad även om det var en inoff utställning så är det i regel stor konkurrens bland valparna.

Skarnbro´s Obladi Oblada "Polka" 4 månader & en vecka:Polka i rörelse:Och en bild på Gazolin Revolution (Maggie Mae) i rörelse:Sen har vi också haft studentexamen här då dottern gick ur Tingvalla Gymnasiet. Hon gick ut med superbra betyg och jag är rejält stolt över henne ! När vi åkte in till Karlstad var det uppehåll trots lite muller långt borta. Det höll i sig ända till studenterna just skulle rusa ut, DÅ började regnet ! Så vi tog emot henne med paraplyer och droppande vatten. Men Linnéa var lika glad för det =)). Vi stod kvar en stund för att sedan vända hemåt, då slutade det regna. Så typiskt. Vi kom hem, sen åkte Micke in och hämtade henne när de åkt flak runt torget. Vi åt god mat, pratade och skrattade massor. Vilken underbart galen familj vi ändå är !

Här kommer lite bilder från dagen:

En superglad unge när hon såg oss precis efter att ha sprungit ur skolan:Linnéa vid skylten vi gjorde åt henne:


Jag hänger blommor runt hennes hals utan att bli för blöt i regnet:Brorsan Joel håller i paraplyt när Linnéa försöker skaka av sig vattnet:Jag trodde inte jag skulle bli med på kortet men det räckte tydligen inte med att vända bort huvudet:Linnéa mammas hjärta & stolthet, bästa dottern som finns:En glad & spexig dotter som är glad över att skolan är slut:Linnéa med bästisen Alex, sötaste tjejerna:Jag & Linnéa, en av få bilder där jag är med:Mormor, jag, Linnéa och Morfar:Linnéa med sin mormor:Kyssäkta:Linnéa med sin pappa & min gubbe Micke:Linnéa med sin mormor & Lars-Åke:Linnéa med sin pappa, farmor & farfar:Linnéa med sin morfar & Lisbeth:
Detta möttes Linnéa av när hon kom hem, ingången hos oss:Linnéa anländer med pappa i en BMW cab !!, snyggt ska det vara:En glad student:En snabb bild tagen på något sura hundar som fick vara i vardagsrummet & trädgården:Hungrig student:Delar av den underbara maten vi åt, tack älskade mamma för hjälpen:Presentöppning, Linnéa med sin kusin och min systerson Isac:

Linnéa med en jättefin ljusstake hon fick av sin moster med familj:
Mammas vackraste tös! :Fick med nästan alla runt köksbordet:Taget från andra hållet:Två bilder på de fina blommorna hon fick:

Sista bilden idag får bli på Linnéa & Maggie Mae, två av mina älsklingsflickor:Imorgon ska jag iväg på kvällen för att fota Linnéa med vänner då de skall på bal ! Så kul =))

Det får vara allt för idag!

/Reneé

Kommentarer

  • [FOTOBLOGG] med Författar intresse säger:

    Ställ gärna frågor i min FRÅGESTUND på bloggen !! :D

    eller vad med i min tävling.

    2011-06-19 | 14:12:03
    Bloggadress: http://shadowzplay.blogg.se/

Kommentera inlägget här: